dRamm til jul!

Komiker Morten Ramm har fått utmerkelsen Gold outstanding for sin kremlikør Dramm Licorice Cream, den høyeste rangeringen man kan oppnå i konkurransen International Wine & Spirits Competition. Men inspirasjonen til denne likøren kom fra den første «dRammen» han lagde: Dramm Lakris og Chili! Vi ser på begge!

Morten Ramm hadde en drøm om å kunne servere sin egen drikke til sine venner.
Sammen med Engelstad Spirits skapte han den første, originale «dRamm Lakris og Chili».
Et helt unikt produkt som ikke er en kopi av andre, men det har ikke manglet på forsøk fra andre å kopiere Mortens drikk! Han brukte rå lakris, habanerochili og rosmarin i produksjonen, samt noen andre hemmelige urter spesielt utviklet for den norske gane.
Så fikk Morten ideen til en ny og helt unik drikk: Kremlikør med lakris og chili-smak. Det skulle også være ekte fløte, som er dyrere, men også så mye bedre. Resultatet ble dRamm Licorice Cream – en rik, kremete drikk, med masse lakrissmak.
Den fungerer selvsagt bra rett i kaffen, men kan også nytes lett avkjølt, for seg selv.
Likøren har behagelige 14.5% alkohol, noe som gjør at den lett kan nytes i litt større glass enn sterkere brennvin, og det skal jeg love deg at du får lyst på…

Den har en fin aroma av lakris, både søt og salt, hint av anis. Den er rund, rik på smak, meget godt balansert med et deilig lakrispreg. Dette er kvalitet, vanskelig å ikke fylle glass nr. 2 (eller 3).
Liker du lakris liker du hvert fall denne, jeg syns dette er et ekstremt godt alternativ til for eksempel Baileys!

dRamm Lakris og Chili har 30 % alkohol, og nytes som en shot. Den har en krydret lakrisaroma, hint av litt sterkere saker. Sødmefull og balansert på smak, deilig lakris og chili, litt urter i ettersmaken. En deilig shot, mer kompleks og balansert enn lignende produkter som f.eks. jäger.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: