Disaronno wears Trussardi.

I dag feirer jeg, mannen min og sønnen vår – vår 10-års bryllupsdag i Thailand, på hotellet vi giftet oss for alle de årene siden. Det nytes sikkert både god vin og fargerike cocktails, det skal dere også få av meg i dag!
Årets Disaronnodesign er nemlig i hus! For 6. år på rad har den italienske likørprodusenten lagd en DiSaronno Amaretto Limted versjon, i år samarbeider Disaronno med designmerket Trussardi, se på denne nydelige flasken:

Prosjektet The ICON prosjektet feirer sitt sjette jubileum, og nok en gang ser man Disaronno sammen med et italiensk motemerke.
Etter sine tidligere utgaver med Moschino, Versace, Etro og Cavalli, fortsetter prosjekt for å støtte veldedighetsorganisasjonen Fashion for Development, sponset av FN.

Dette året er det Trussardi som har blitt valgt på grunn av sin eleganse, et sofistikert design med fokus på hunderasen greyhound og fantastiske farger. Selv om designet forandres fra år til år, er den deilige mandel- og marsipansmaken det samme. Disaronno kan lett nytes på is som en avec eller dessert, men det er også en fantastisk cocktailingrediens!

Det har  kommet to nye cocktails man kan teste med Disaronno, vi ser selvfølgelig på begge. Vi starter med den vakre Disaronno wears Trussardi:

Du trenger:

  • 4.5 cl disaronno
  • 3 cl fersk pasjonsfruktjuice (press 2-3 pasjonsfrukt)
  • 3 cl lime juice
  • 1 eggehvite
  • 1 dråpe bitter
  • (Oppskriften sier også 0.5 cl lime cordial, men det droppet jeg)

Tørrist alt i en shaker, før du rister alt med is og heller over i et passende glass. En utrolig deilig og kompleks cocktail, perfekt sødme/syre balanse med et digg tropisk preg!

Disaronno Sparikling lages med 1 del Disaronno og 3 deler prosecco, en enkel men utrolig god cocktail. Mannen min ble veldig imponert over denne, ikke dum å imponere med i selskap!

Sjekk flere oppskrifter med Disaronno her!

Produktet er tilsendt

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: