S&C Le Merlot de Grenet

Jeg var litt spent da jeg skulle smake S&C Le Merlot de Grenet, det er faktisk ikke så ofte jeg finner viner fra Bordeaux jeg liker så godt. Det er visstnok en litt utradisjonell Bordeaux, flott når man har som nyttårsforsett å prøve noe nytt – litt oftere!

Bak mange vinhus står en kjærlighetshistorie, bak S&C Vignerons står en unik vennskapshistorie! Sylvain og Christophe møttes på et event for unge vinbønder i 2014, de fant fort ut at de hadde felles verdier og lidenskap! Året etter slo de seg sammen og skapte vinhuset, en av lidenskapene de delte var miljøvennlig og økologisk landbruk, dette var derfor en av tingene de begynte å jobbe med. De har totalt gjort om på Christopes familievingård og alt er nå økologisk. Forelsket er de, i vinstokkene sine. De har skapt en autonom og innovativ vingård, med fokus på miljø og terroir.
De elsker også å leke med vinene sine, skape egne og unike viner, kaste alle regler og prøve noe nytt.

Vinen har en innbydende aroma av moden rød frukt, mørke bær, skogsbær, hint av vanilje og et lett jordlig preg. Den er Fruktig og fyldig på smak, smaken følger nesen med et deilig, nesten smøraktig bærpreg. Bløt og fin lengde, god balanse og en tørr utgang. En vin jeg umiddelbart falt for, meget godt kjøp! Dette er kul vin å starte det nye året med!

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: