Vine Mind Shiraz Malbec 2015

Husker dere Naked on Rollerskates vinen? (hvem kan glemme den) Nå har det kommet en vin fra samme produsent: Vine Mind Shiraz Malbec 2015! Colin McBride og Jen Gardner har nemlig også et vinhus i Clare Valley ved navn Adelina, og det er den vi ser på i dag!

I tillegg til en Rheinhessen-inspirert Riesling produserer de denne Shiraz/Malbec (85/15%) blenden. Druene kommer fra nabomarkene til de kjente Wendouree markene, de er håndplukket, fermentert med en litt kortere tid enn hva som er vanlig, så fått lagring på en blanding av nye og brukte fat.

Vinen har en krydret nese, komplekse bærtoner og moden frukt, hint av vanilje. Den er rik og fyldig på smak, godt konsentrert med fin syre, sitter godt og lenge i munnen med gode tanniner. En utrolig flott vin, super kjøttvin! Tåler nok en del år i kjelleren også !

Produktet er tilsendt

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: