Tre digge fra den nye verden.

Jeg var så heldig å få smake 3 nye viner fra Sør-Afrika for en tid tilbake, tre viner jeg egentlig ble veldig glad i! The Fishwives Club Chardonnay, The Fishwives Club Sauvignon Blanc og The Fishwives Club Merlot:

The Fishwives Club Boutique Winery i Cape Town er et slags kooperativ, et luksus koop sådan, her lages ikke bulkviner, men eksklusive viner! Vinmakerne, drueplukkerne og druene er håndplukket og av beste sort.

Merloten har en fin aroma av røde og mørke bær, mørk moden frukt, krydder og hint av fat. Den er rund og balansert på smak, har god syre og fylde, krydret fruktighet og en tørr og lang utgang. En veldig fin merlot jeg vil påstå er et meget godt kjøp!
Deilig til krydret mat!

Chardonnayen er ueiket og har en frisk og fruktig aroma av gul og tropisk frukt, epler, sitrus og hint av smør. Den er rund på smak, godt balansert med god fruktighet, fin syre og lang ettersmak. En spennende Chardonnay fra den nye verden, fint preg av jordsmonn. Digg til kyllingretter og alene.

Sauvignonen er grønn på nesen, frisk og fruktig med lime, eple, hint av tropisk frukt og mineraler. Den er fruktig med god syre i munnen, medium fylde, tørr og lang utgang. Godt kjøp! Passer ypperlig til sjømat og retter med asparges.

Tre viner som absolutt kan anbefales, moro å bli litt bedre kjent med Sør-Afrika! En undervurdert vinregion her i huset!

Produktene er tilsendt

 

En kommentar til «Tre digge fra den nye verden.»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: