Viner fra sangfamilien Bocelli!

De fleste har hørt om Andrea Bocelli og har antagelig fått frysninger til den fantastiske stemmen hans opptil flere ganger, det mange ikke vet er at familien Bocelli også er viden kjent for sine gode viner!

Bocelli Family Wines har produsert klassisk toskansk vin i mer enn 180 år, vingården på ca. 20 hektar som tilhører familien ligger i Lajatico, sør for Pisa i Toscana. Moren til de to brødrene bak vinen, Edi «mamma» Bocelli jobber fortsatt for hånd i vinmarkene og er stolt av suksessen til Andrea og Alberto.
Alberto, som både er vinmaker og arkitekt, står ikke bare bak vinene (sammen med sin kone) men har også designet vinkjelleren og gjort eiendommen unik med sin blanding av antikk sjarm med en modere touch.

Hvert år kommer Andrea hjem til den fantastiske eiendommen og holder en vakker intimkonsert i Teatro del Silenzio, deres egne amfiteater bygd som en del av vinmarken.
For å sitere artisten selv: «Dette er min scene og teateret er en gave til mitt hjemsted», hvert år må scenen utvides da flere og flere har lyst til å overvære den magiske begivenheten.

Bocelli Prosecco Extra Dry (nyhet) er produsert på glera (druen tidligere kalt prosecco) og charmat metoden. Den er frisk og fruktig på nesen, eple, pære, litt floral. Den er rund med god fruktighet, balansert sødme, kiler halsen med hvit steinfrukt og pære i det den glir ned med god mousse. En klassisk prosecco som passer som aperitiff eller til selveste Bocellis musikk.

Bocelli Chianti 2017 er produsert på 80% sangiovese og 20% merlot, ikke modnet på fat. Vinen har en saftig og frisk aroma av røde bær, florale hint, litt krydder og mokka. Den er bløt i munnen, rund med god syre, bra balansert og lang og fin ettersmak. Et godt kjøp!

Bocelli Tenor Red 2016 er produsert på 33% merlot og sangiovese, 34% cabernet Sauvignon, den er modnet 8 måneder på franske eikefat og 3 på flaske.
Vinen har en mørk og innbydende aroma, mørke bær, solbær, kirsebær, litt florale toner og krydder. Den er elegant og har god balanse mellom struktur og syre, modne tanniner og lett tørr utgang.
Super kjøttvin, passer godt til både storfe, vilt, gryter og modne oster.

3 sanginspirerte viner til en helaften med musikk og mat.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: