Casa de la Ermita Selección Rey Limitada 2017

Casa de la Ermita Selección Rey Limitada 2017 er en vin som passer godt i de resterende kalde ukene før våren kommer for fullt. Denne spanjolen er både flott priset og god.

Casa De La Ermita  er et rimelig ungt vinhus, det ble startet i 1999. Familien har dog lang fartstid når det kommer til agrikultur. Vinhuset og vinmarkene ligger 700 meter over havet i El Carche, i Jumilla, Murcia.
Logoen på flasken er inspirert av oliventreet på flere hundre år som står ved inngangen til vingården, et symbol på vinhusets drift som er tuftet på gamle tradisjoner og moderne teknologi.

Vinhuset har en veldig «Down to Earth» livsstil hvor de vektlegger minst mulig grad av menneskelig innblanding produksjonsprosessen. Vinen skal «lage seg selv».

Casa de La Ermita Seleccion Rey Limitada er produsert på 45% cabernet Sauvignon, 30% petit verdot og 25% monastrell. Den har vært lagret 1 måned på fat.

Vinen har en deilig og innbydende aroma av modne mørke bær, solbær,  krydder, florale hint og fat. Den er ung og frisk på smak, moden frukt, god syre og tanniner, medium fylde og en lang og strukturert utgang.
Supergod til kjøtt og ost, lam, gjerne litt kraftige saker. Godt kjøp.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: