Berton Vineyards The Black Shiraz 2017

Det nærmer seg påske, på tide å se på praktiske og deilige viner å ta med på hytta!

Berton Vineyards The Black Shiraz 2017 er tilbake i ny årgang (og nytt elegant design), jeg har smakt mange årganger tidligere og var veldig fornøyd med de, da er det alltid moro å prøve den nyeste! (Den har nylig også vunnet Gold Medal China Wine & Spirit Awards 2017)

Dette er altså en australsk rødvin fra Berton Vineyards i New South Wales, stiftet for første gang i 1945 for så å bli nyetablert i 1996 av Bob og Cherie Berton. Den er produsert på Shiraz og er en del av Metal linjen deres, en linje de har lagt sjelen sin i for å produsere vin av topp kvalitet.

The Black Shiraz er en av de mest populære vinene deres, den skal representere en typisk australsk Shiraz med alt som følger med. Jeg er sjelden vanskelig å be når det kommer til Shiraz (og syrah), så å smake denne igjen gledet jeg meg til!

Vinen har en dyp aroma av mørke bær, især bjørnebær, den er krydret med hint av vanilje, lakris og eukalyptus. Smaken er klassisk australsk Shiraz, kompleks, mørk og fyldig smak som sitter lenge i. Smaken følger nesen med de samme krydderne og er fruktig i midten og avslutter med fine tanniner. Meget godt kjøp.

Dette er en ypperlig kjøtt og grillvin, siden påsken er halvsein i år regner jeg med at en del kommer til å fyre opp grillene sine og da er det bare å legge på kjøtt av typen rødt og åpne en flaske Australsk Shiraz, eventuelt en langtidskokt kjøttgryte! (Smaker også digg alene, gjerne til peiskos eller kryssord)

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: