Gustave Lorentz Riesling Réserve 2017

Gustave Lorentz Riesling Réserve 2017 er en klassisk fransk riesling, god syre, fruktighet og en tørrhet som er ypperlig til mye forskjellig mat. Være seg klassiske påskeretter, eller mer vårlige matretter.

Grunnlagt i 1836 i middelalderbyen Bergheim som ligger i hjertet av Alsace eier familien Lorentz 33 hektar eiendom, inkludert 12 hektar Grand Cru Altenberg de Bergheim og 1,5 hektar på Grand Cru Kanzlerberg.
Vinene har vært deklarert økologiske siden 2012. Området har flott soleksponering, temperert mikroklima  med en jevn temperatur og god luftfuktighet noe som gjør området ypperlig til produksjon av lette og elegante viner (vingården fikk rangeringen Grand Cru i 1983).

Vinen har en frisk og fruktig nese, epler sitrus, litt flint og mineraler. Munnen følger nesen med fin eplefrukt, sitrus, godt balansert, tørr og en lang utgang. God konsentrasjon. Flott Alsaceriesling til en god pris!

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: