Masi Bonacosta Valpolicella 2017

Regner med at Masi er å finne på mange handlelister til påskehandelen på vinmonopolet, de er ett av de mestselgende vinhusene i Norge. Masi Bonacosta Valpolicella 2017 er et godt alternativ til den litt lettere påskematen.

Som Hemingway sa om Valpolicella Classico: «a light, dry red wine, as friendly as the house of a favourite brother». Det er nettopp det Masi har forsøkt å skape her, en klassisk valpolicella som er meget vennlig.

Druene er som følgende: Rondinella 25%, Molinara 5%, Corvina 70% og den er lagret  4 måneder i 600-900 l gamle fat og en andel av Corvina på nye barrique. De har virkelig ikke tatt noen snarveier i å lage denne vinen, selv om det «bare» er en BiB!
Hvis du vil lese mer om Masi og andre viner fra samme vinhus så bare tast inn «Masi» i søkefeltet!

Vinen har en aroma av røde bær, kirsebær, den har et litt rustikk og ferskt preg med hint av urter. Det første jeg tenker når jeg smaker på den er «denne er lett å like og lett å drikke»! Nydelig saftighet med en balansert friskhet og lett bærpreg med kryddertoner.
Dette er en fin årgang av Bonacosta`en, den er lett å slurpe i seg mens man koser seg på kjøkkenet OG til maten.
(Finnes på mnge vinmonopol og også på flaske om du vil ha en «smaksprøve» før du investerer i en boks)

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: