La Baume Chardonnay 2018

En kjapp liten titt på franske La Baume Chardonnay 2018, Chardonnay er jo en superversatil drue det kan være smart å ha på boks til masse forskjellig mat, spesielt når påsken er så sen! Dette er også Norges første franske økologiske hvitvin på boks.

Domaine de la baume holder til i sør-Frankrike, nærmere bestemt Languedoc-Roussillon. Her har de produsert vin i godt over 100 år, siden Jean Prat grunnla vinhuset på et utrolig pittoresk landsted ved landsbyen Servian.
De har naturligvis utviklet seg siden 1882, det er i dag mer moderne og innovativt, og det eksporteres prisvinnende viner til alle 5 kontinent fra dette lille stedet i Frankrike.

Dette er da som nevnt en Chardonnay, den har vært lagret 3 måneder på bunnfall før tapping for mer kompleksitet. Vinen er sertifisert økologisk/organisk.

Vinen har en frisk og fruktig aroma av gul frukt, sitrus og urter, hint av sukkertøy. Den er fersk og fruktig på smak, fint eplepreg, hint av urter. Lett og drikke – lett å like! Passer til grønnsaker, lyst kjøtt, sjømat og i solveggen. Finnes på mange av de største polene, bruk søkefunksjonen på nettsidene for å finne den.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: