Otto Robsahm’s Hazlo Ahora 2017

Du har vel sett Sinnasnekkern på TV? Nå har han kommet med en økologisk vin, som visstnok skal være perfekt etter oppussing, perfekt!

Etter å ha gått og drømt om å lansere sin egen vin i mange år kom i mars Otto Robsahm med sin egen rødvin. Den heter selvfølgelig «Hazlo Ahora» som betyr Gjør det nå! Slagordet til «Sinnasnekker’n» gjennom alle hans utallige tv-serier hvor han har hjulpet folk gjennom store og små oppussingsprosjekter.
Hazlo Ahora kommer fra Murcia i Spania og er en økologisk vin laget på Monastrell druen. Otto har selv bodd i Spania i mange år og det var derfor et naturlig valg for han å velge en rødvin fra et land som han har så mange gode minner og tilknytning til. Otto er glad mat og vin og har en forkjærlighet for spansk mat og vinkultur.

Vinen har en fruktig og ren aroma, den har rød frukt, mørke bær, hint av urter. Den er frisk og fruktig på smak, saftig, god syre, rik bærfrukt og sitter bra i munnen med et lett bitt. Denne tar jeg gjerne til et stykke kjøtt etter oppussing.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: