Fransk helaften.

Hva med å by på en fransk helaften med musserende vin og rødvin fra samme produsent? Supert på 17. mai lunsj/middag eller andre sammenkomster nå i mai!

Adam Emotion Cremant d’Alsace Brut og Adam les Natures Pinot Noir kommer fra en av Alsaces eldste vinhus med røtter helt tilbake til 1614.
Det er ikke så mange som kan skryte av å ha 14 generasjoner vinmakere i ryggen, men det kan de altså hos Caves Jean-Baptiste Adam.
Det er i dag 13., 14. og 15. generasjon som lager vin på vingården i Alsace, bestefar Jean, far Jean-Baptiste og datter Laure Adam.
De begynte å legge om til organisk og biodynamisk gårdsdrift i 2004.

Cremanten er en av de vakreste vinene deres i følge produsenten, en vin av solen, jorden og to gode druer: (95%) Chardonnay og (5%) pinot noir. Den har vært lagret 6-8 måneder på fat.
De har et friskt og deilig eplepreg på nesen, sitrus og hint av mineraler og kjeks. Den er tørr, fyldig med god syre, fin frukt og en lang og mineralsk utgang. En god Alsace Cremant!

Pinot noiren har ligget på fat i 18 måneder, 12.5% alkohol.
Den har en innbydende aroma av mørke bær, kirsebær, bringebær, lette jordlige toner, krydder og fat. Den har delikat bærfrukt på smak, frisk og fruktig, god syre, sitter godt og lenge. En spennende og velbalansert pinot. Deilig til lyst kjøtt som kalv, kylling, svin…

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: