Noen gin til sommers.

Om du liker å drikke gin med tonic, med eller uten sitron, i andre drinker eller helt uten noe, jeg har noen tips til deg!

Oslo Håndverksdestilleri Vidda Tørr Gin er produsert på «tradisjonell metode med norske vekster» som det så fint står på vinmonopolet. Den er inspirert av en tradisjonell og tørr britisk gin og har 11 ingredienser: Einebær, lyng, ryllik, kamilleblomst, blåbær, angelica rot, mjødurt, engsyre, kalamusrot, elderflowers, furuskudd.
Den har et utrolig morsomt preg av akkurat navnet sitt, den lukter vidde, lyng, mose, bårnål, sitrus og einebær. Rund og god smak, også her en del lyng, florale toner og urter.
Absolutt en gin for friluftsfolket og de som vil ha en smak av naturen.

Oslo Håndverksdestilleri Fjæra rosé Gin er produsert på einebær, lyng, engsyre, roseblomst, elderflower, ryllik, kalamusrot, bilbær, kamille, pors, rabarbara og eføy. Fargen kommer fra rødvinsfatene de har kjøpt fra Bordeaux, smaken fra bringebær.
Den har en kul aroma av bringebær, moden frukt, einebær, sitrus og urter. Den har en del bitterhet, men god fruktbalanse, komplekse toner av blomster og urter.
Denne gjør seg ekstremt godt i en straight gin & tonic!

Myken Arktisk Sommergin er ny på vinmonopolet. Den er produsert med tradisjonell destillering med bla. rips, blåbær, krøkebær, multer, rabarbra, tindved, engsyre, fingertare, sisselrot, strandkjeks.
Den har et spennende krydderpreg på nesen, sitrus, urter, lyng, skog. Den er rund på smak, begynner bløtt men utvikler muskler etter hvert, strukturert, lang ettersmak med sitrus og urter. God kraftpakke!

Nikka Coffey Gin er produsert på 11 forskjellige botanicals, inkludert 4 ulike japanske sitrus; Yuzu, Kabosu, Amanatsu og Shequasar.
Den har en utrolig spennende aroma, komplekse asiatiske toner av grønn te, sitrus, sitrongress, florale toner, koriander og urter. Den er unik og kompleks på smak, veldig rund og velbalansert, fruktig og floral, lang og god ettersmak.
Den er dyr, og absolutt verd pengene. En deilig gin og sippe alene, fantastisk i klassiske cocktails.

Produktene er tilsendt i 5 cl prøver

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: