Ultimate Provence

Ultimate Provence er en fransk rosèvin som kommer i en utrolig elegant flaske, den kommer også i 150- og 300 cl. Men det er innholdet vi skal se på i dag:

Eiendommen til produsenten av denne vinen ligger ved landsbyen La Garde Freinet, ved nordenden av Notre Dame des Anges-kapellet, om lag en halvtime fra berømte St. Tropez.
Vingården er omgitt av eviggrønn eikeskog, og det nye og moderne vineriet består av 46 hektar med økologiske vinstokker, hvor Syrah trives godt i det grunne sandsteinsjordsmonnet i dette varme klimaet.
Eiendommen Ultimate Provence har både hotell og restauranten Le Jardin d’Eden med en imponerende bar på takterrassen. Vinflaskene er inspirert av det storslåtte landskapet og lyset rundt vingården.
Innhøsting skjer om natten og druene (Grenache 45%, Syrah 15%, Cinsaut 35%) presses umiddelbart, tradisjonell vinifikasjon på temperaturkontrollerte ståltanker og 6 måneder på bunnfall.
Veldig lite sukker og 13% alkohol.

Vinen har en frisk og fruktig aroma, røde bær, litt sukkertøy, florale toner og urter. Den er rund og bløt, men likevel frisk, noe fedme i en fin struktur som sitter greit lenge.
Elegant rosè som passer til mye sommermat!

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: