To miljøvennlige franskmenn.

I dag ser vi på to miljøvennlige franskmenn; Pierre Chavin Côtes de Gascogne 2018 (som er en julinyhet) og Pierre Chavin Rosé 2018.

Pierre Chavin er en fransk vinprodusent og vinhandler, det er to stykker som står bak firmaet, nemlig Mathilde Boulachin og Fabien Gross. Den ene mester blender og vinifikasjonsekspert, den andre spesialist på markedsføring i vinbransjen. De begynte firmaet på scratch og med sin dype lidenskap har de oppnådd suksess i over 50 land. De har en imponerende stor vinlinje med alt fra kosher vin til meget eksklusive viner og til organiske og miljøvennlige viner på PET-flaske som de vi ser på i dag!

Den hvite nyheten er produsert på Gros Manseng 25%, Sauvignon Blanc 40% og Colombard 35%, 11.5% alkohol og 3 gram sukker. Den er frisk og fruktig på nesen, vi går mot det grønne, stikkelsbær, hint av urter og sitrus. Den er fruktig og fin på smak, lett sødmefull, godt balansert av sitrus og urter.
Absolutt en vin å ta med seg på tur, passer godt som aperitiff og til sjømat.

Rosèvinen har følgende druer: Syrah 50% og Grenache 50%, 12.5% alkohol og 3.5 gram sukker. Den er frisk og fruktig på nesen med et fint bærpreg, rød frukt, litt florale toner og hint av urter. Den er bløt og fruktig i munnen, saftig men litt enkel, tørr og fin utgang. En helt grei vin på PET, jeg tar gjerne med meg denne på tur i sommer. God til grønnsaker og lyst kjøtt.

Produktene er tilsendt

2 kommentarer til «To miljøvennlige franskmenn.»

  1. Takk for fine tips. Disse skal jeg prøve! Pet-flaske, lovende karakteristikk og pen pris.😊

    Skaff deg Outlook for Android

    ________________________________

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: