Cuatro Rayas Organic Verdejo 2018

Cuatro Rayas Organic Verdejo 2018 er ute i en ny, fersk og bedre årgang, denne hvite spanjolen er absolutt verd en titt!

Om produsenten.
Bodega Cuatro Rayas ble dannet i 1935 og de har nå dyrket vin i Rueda i hele 80 år.
Med lange røtter i området og den anerkjente Ángel Calleja som vinmaker er Cuatro Rayas områdets ledende vinprodusent. Bodegaen holder til i regionen Rueda, som ligger i det historiske fylket Castilla y León. Rueda er en av Spanias viktigste regioner for hvitvin, og vinene herfra er friske og aromatiske.
Jordsmonnet i Rueda består av kalk, leire og stein, og klimaet er kontinentalt med kalde vintre og varme somre – optimalt for kvalitetshvitvin. Her er det druen Verdejo som er stjernen.

Om vinen.
Vinen er produsert på 100% verdejo, organiske/økologiske druer sådan. Ingen fatbruk i produksjonen og den har ligget 2 måneder på bunnfallet sitt. Veganvennlig og inneholder 13% alkohol, under 3 gram sukker.

Vinen har en frisk og fruktig nese, toner av gress, sitrus, gule frukter, florale hint og urter. Fersk og frisk frukt på smak, fin syre, tørr og god utgang.
Ikke den den mest komplekse vinen, men det trenger man ei heller alltid. En super hverdagsvin til fisk, skalldyr og grønnsaker til en god pris!

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: