Nye vinbøker.

Annonselenker

I morgen er det såkalt septemberslipp på vinmonopolet, det vil si at det kommer masse nye produkter… Og jeg har selvfølgelig smakt en del av de, men de får jeg ikke lov til å vise frem før de er ute. Så mens vi venter i spenning kan vi se på noen nye vinbøker jeg kan tipse om er fine å lese nå som høsten er i full anmarsj!

Tennfjords nye bok Norges Beste Vinkjøp 2020 er en super oppslagsbok, jeg kjøpte den med en gang den kom. Funker for både nybegynnere og gamle travere som trenger litt inspirasjon! (Ganske ny er også den forrige boken hennes Snarveien til vin; bli en bedre vinsmaker på 7 kvelder )
 Vin til folket av Sara Døscher kom i fjor, men er ny på e-bok for de som liker det, en super bok! (Ikke glem Mat og Vin til folket, av samme forfatter og mannen)
Vin&Blindsmaking, en bok jeg har anbefalt før, som jeg faktisk leser for gang nr. 2 på engelsk nå, veldig nyttig for å bli en bedre blindsmaker!
Italiensk vin. En bok om.. ja italiensk vin. Den står på ønskelista min i høst, den virker veldig gjennomført! (en av forfatterene her er Arne Ronold, som også har skrevet Verdt å vite om Vin  som jeg absolutt kan anbefale!)
 Riesling er en bok om riesling fra Tyskland, denne må jeg skaffe meg jeg som er så mye i Tyskland, den ser fin ut som oppslagsverk! (Av blant annet flotte Merete Bø)
Jakten på den gode vin er skrevet av blant annet Ulf Dalheim, en kollega, den har jeg ikke lest men den står på lista.

Som alltid, har du et godt boktips, legg gjerne igjen en kommentar!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: