Vin på boks!

Det jobbes jo hele tiden med å utvikle produkter som er miljøvennlige og lette å ta med seg, det var derfor moro å teste de tre boksene fra Brick & Mortar! Vi ser på Brick & Mortar Sprudlevin 2018, Brick & Mortar Rouge 2018 og Brick & Mortar Blanc 2018!

En liten kommentar om designet: moderne og innbydende! Enkelt å ta med seg til naboen på grillfest, båttur, fjellet osv. De har også pant, noe som er helt supert!

Om produsenten.
Brick & Mortar er et ganske nytt selskap som har produsert vin siden 2011, både på tradisjonelt vis samt dette spennende prosjektet. Her er de inspirert av den uformelle livsstilen som preger sommeren i Healdsburg, Sonoma, hvor det å slippe å tenke på så vel vinåpner som glass er en fordel. De har også relativt høyt prisede viner i «vanlig format» på vinmonopolet, de har jeg ikke smakt så jeg kan ikke uttale meg om de – men det jeg har hørt er positivt.

Om vinene.
Brick & Mortar Rouge 2018 er en blanding av Cabernet Franc 86%, Pinot Noir 6%, Syrah 5%, Chardonnay 3%, den har vært lagret på stål og nøytrale fat, har 12.5% alkohol og under 3 gram sukker.
Den har ren og tydelig frukt, kjølige mørke bær, florale toner og et hint av urter. Den er frisk og fruktig, god fylde og syre, har et lett tanninbitt og sitter godt. Super til grillmaten!

Brick & Mortar Blanc 2018 er produsert på Chenin Blanc 89%, Chardonnay 9%, Pinot Noir 2%, lagret på stål og nøytrale fat, har 12.5% alkohol og under 3 gram sukker.
Vinen har en frisk og fruktig nese med epler, sitrus og florale toner. Den er syrefrisk og fruktig på smak, et lett bitt og sitter godt.

Brick & Mortar Sprudlevin 2018 er produsert på Syrah 100%, lagret på stål, har 11.5% alkohol og under 3 gram sukker.
Vinen har en fruktig nese med mørke bær og rød frukt, lette florale toner og hint av urter. Den er frisk med godt skum, god syre og en fin fruktighet som sitter lenge. Tørr utgang. En utrolig morsom boblevin på boks!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: