Ch. Tour de Mirambeau Bordeaux 2017

Ch. Tour de Mirambeau Bordeaux 2017 er en av de mange Bordeaux`ene jeg har smakt i høst, og denne ble testet til sesongens første ribbe. Det fungerte godt, anbefales!

Om produsenten.
For de av dere som kan sin Bordeauxgeografi så er ikke viner fra Entre-Deux-Mers det mest kjente, det er området mellom elvene Garonne og Dordogne og har ingen Grand Cru. Det bryr ikke vinhuset Despagne seg om, de har grodd vinplanter her i over 200 år! Vinhuset er selvfølgelig familiedrevet med vinmaker Thibault Despagne, Matthieu Despagne og direktør Basaline Granger-Despagne ved roret. Odile og Jean-Louis Despagne, foreldrene deres, var de som virkelig satte sitt preg på og gjorde vinhuset det kvalitetshuset det er i dag med sin nysgjerrige og hardtarbeidende ånd.
Tour de Mirambeau Château er navnet på eiendommen som har vært nedarvet i 8 generasjoner og her har de mange bygninger fra 16- og 1700-tallet som er helt nydelige.
Château Tour de Mirambeau er både navnet på vinlinjen vi skal på vinen fra i dag samt oppkalt etter den ikonsike møllen fra 1769 på eiendommen, som faktisk Jean-Louis og Odile bodde i en periode som nygift.

Om vinen.
Vinen er produsert på Cabernet Franc 20%, Merlot 70% og Cabernet Sauvignon 10%, 20% av vinen har ligget 6 måneder på fat og den har 13.5% alkohol.

Vinen har en fin nese med moden frukt, røde og mørke bær, solbær, kirsebær og krydder .Den er fruktig med god syre, fruktdreven men tørr, lang og fast utgang med integrerte tanniner. En flott kjøttvin!

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: