Verrocchio Amarone della Valpolicella Classico 2015

Akkurat som at jeg syns at Rioja hører til høsten syns jeg også at Amarone hører med, endelig mørke, romantiske aftener med levende lys og noe mørkt og forførende i glasset. Som for eksempel Verrocchio Amarone della Valpolicella Classico 2015!

Om produsenten.
Verrocchio-navnet er inspirert av en Italiensk skulptør fra det 15. århundre som brukte artistnavnet Verrocchio. Han jobbet også som gullsmed og kunstmaler. Hans mest kjente elever fra verkstedet sitt var blant annet Leonardo da Vinci og Botticelli og han hadde også en påvirkning på den store Michelangelo.
Akkurat som kunstneren Verrocchio var en mentor og lærer som støttet utviklingen av mange berømte kunstnere i Italia i den viktigste epoken av kunstens tid, ønsker Verrocchio Wines å tilby viner som tillater vinelskere å lære mer.
På den måten kan de utforske og utvikle sin interesse for den fantastiske vinregionen Veneto i Italia – til en bra valør. Deres utvalg inneholder de viktigste klassikerne fra regionen, i tillegg til noen ekstra nøye utvalgte viner.

Om vinen.
Vinen er laget av druene Corvina 70%, Rondinella 20% og Corvinone 10% som er tørket i ca. 90 dager. Den har lagret i 24 måneder i små slovenske eiketønner, og 6 måneder på flaske.

Vinen har en fruktig og frisk nese med moden frukt, røde bær, tørket frukt, krydder og hint av fat. Den er fruktig med en fin sødme, god syre, balanserte tanniner og en lang ettersmak. En varm og rik vin, ypperlig til en god film.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: