Dom. Des Grottes Un Petit Coin de Paradis PetNat

Jeg var veldig usikker på hva jeg skulle forvente da jeg smakte Dom. Des Grottes Un Petit Coin de Paradis PetNat, basert på hva jeg hadde lest serverte jeg den til en bringebær-panna cotta med kokosyoghurt. Det funka fjell det!

Om produsenten.
Romain des Grottes går sine egne veier. Han har etablert en unik økologisk og biodynamisk vingård i Beaujolais-distriktet nord for Lyon. På sine egne marker ved slottet Château de Lacarelle, en av de eldste i Beaujolais, er han opptatt av å la det biologiske mangfoldet få blomstre.
Mens foreldregenerasjonen produserer blant annet gamay og chardonnay på mer klassisk vis og lager utmerket Beaujolais-Villages, har Romain over tid opparbeidet seg stor anerkjennelse for sine naturviner som markedsføres under hans eget varemerke Domaine des Grottes.

Om vinen. I dag ser vi på hans fruktige og elegante Pet Nat vin, som har fått navnet «Et lite hjørne av Paradis», på fransk «Un Petit Coin de Paradis».  Denne Pet Nat-en inneholder kun 5% alkohol, produsert på Gamay og har 75 gram sukker per liter. Den er fri for svovel og naturligvis sertifisert organisk og biodynamisk.

Den har et fint preg av natur på nesen, florale toner, villbringebær, urter og hint av gjær. Den er deilig og fruktig på smak, balansert sødme, friske toner og en lang ettersmak. Helt super til bærdesserter eller som aperitiff hvis du vil gå for den søte siden der.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: