Meloso Tempranillo Joven 2018

Rekk opp hånda den som ofte tenker spansk når det kommer til kjøttvin! Meloso Tempranillo Joven 2018 er et godt eksempel på en spanjol du trygt kan handle inn til kjøttrettene i disse dager!

Om produsenten.
Gumiel de Mercado i  Ribera del Duero har alltid vært en by med vinmakertradisjon. Dens struktur er fra middelalderen og i sentrum er det en skråning der forfedrene gravde underjordiske kjellerne til sine viner.
Rosa and Moisés – ble født i denne byen, og fra sine forfedre arvet de denne tradisjonen, vinrankene og landet hvor de har plantet nye vinstokker, men har tilpasset ny teknologi.
De startet sitt eget prosjekt i 1999 da de tok over familiens vingård og plantet nye vinstokker. I 2003 bygget de vingård og begynte å lage egne viner. Resultatet av dette prosjektet, med alt sitt arbeid, innsats og spenning, har blitt Bodegas Arrocal.

Om vinen.
Meloso Joven er laget av 100% Tempranillo-druer fra egne vinmarker som er mer enn 30 år gamle, Joven betyr ung og tilsier at vinen ikke har blitt lagret på fat.

Vinen har et fruktig og saftig preg på nesen, modne røde bær, skogsbær, florale toner og urter. Den er leskende og fruktig også på smak, lett struktur som holder den sammen og en lang bærete ettersmak. En deilig bærbombe til en god pris!

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: