Joseph Drouhin Saint-Aubin Premier Cru

Joseph Drouhin Saint-Aubin Premier Cru er en novembernyhet fra det velrenomerte vinhuset Joseph Drouhin, og det er alltid en glede å smake!

Om produsenten.
Les her for å lese mer om produsenten.
I dag drives Drouhin av Robert Drouhin sine fire barn, født mellom 1961 og 1968; Philippe, Veronique, Laurent og Frédéric. De vokste praktisk talt opp i vinmarkene og i vinkjellerne. De har hver og en sin egen rolle i firmaet, og hver og en deler den samme lidenskapen for vin som sin far og farfar. De har ivaretatt tradisjonene, men er ikke vært redd for å være innovative i deres søk etter å finne eleganse og perfeksjon, noe de gjør år etter år med alle sine viner.

Om vinen.
Vinmarkene er Saint Aubin Premier Cru er lokalisert i hjertet av «Côte des Blancs» mellom Chassagne og Puligny, nære den kjente Grand Cru vinmarken Montrachet. Appellasjonen ble grunnlagt i 1937. Jordsmonnet består av kalk og leire. Vinen går direkte inn i franske fat (25% ny eik) etter dèbourbage og modning i 6-8 måneder.

Vinen har en fersk og konsentrert aroma av moden sitrus, florale toner, lette mineralske toner og hint av fat. Den er kompleks på smak, konsentrert frukt, god syre, godt balansert og lang utgang.
En deilig vin nå, som også tåler noen år i kjelleren.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: