Rancho Alexander Russian River Pinot Noir 2018

Rancho Alexander Russian River Pinot Noir 2018 kom på vinmonopolet i september, jeg er veldig svak for amerikansk Pinot Noir så jeg lot meg ikke be to ganger om å smake denne…

Jeg finner dessverre ikke så mye om produsenten på nett, litt uvanlig i 2019. Men av importøren får jeg opplyst at vinen kommer fra Dutton ranch i AVA Alexander River, med vinmarker datert tilbake til 1880. Alle vinmarkene er dyrket bærekraftig.
Vinen er produsert på 100% pinot noir, den er lagret 6 måneder på gamle franske fat og har 14.5% alkohol.

Vinen har en nese med røde og mørke bær, lett preg av bringebærsyltetøy, jordlige toner og hint av fat. Den er fruktig og fyldig på smak, fint bærpreg, saftig og en lang og tørr utgang. Fin til retter med lyst kjøtt, pasta, pizza og sopp. God pris!

Produktet er tilsendt

2 kommentarer til «Rancho Alexander Russian River Pinot Noir 2018»

  1. Hei! Jeg har nettopp åpnet denne vinen. Ettersom jeg er veldig glad i pinot noir, var jeg jo nokså velvillig innstill. Likevel ble jeg overrasket over denne vinen herlige, silkemyke fruktighet og den laaange ettersmaken. Dette blir nok en ny favoritt!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: