Fire pils og en pizza.

Neida, hva med en pils og tre IPA i stedet? Kanskje noen ikke har fylt opp adventskalendere sine enda heller? Noen nyheter og noen «gode gamle»:

Ego Tåke Double IPA er som navnet tilsier en DIPA fra ett av mine norske favorittbryggerier Ego, de har brukt humlene Citra, Mosaic og Equnaot hvorav de to første sammen med Cascade er mine favoritthumler, og ølet har 8% alkohol.
Ølet har et fint preg av IPA, deilige toner av tropisk frukt, florale toner, sitrus og urter. Det er meget godt balansert, godt skum, fruktig med en deilig og bitter utgang. Flott humlepreg. Dette likte jeg godt!

Ego Brygghus Siccitas Brut IPA er også fra Ego, de har også kastet seg på Brut IPA trenden (i en Brut IPA bruker man enzymer for å bryte ned absolutt all stivelsen til gjærbare sukkerarter, noe som resulterer i et knusktørt sluttresultat). Ølet har 7% alkohol.
Ølet har en fruktig aroma med mye humlepreg, sitrus, urter og hint av honning. Det er fruktig og har godt skum, frisk tørrhet og godt og bittert humlepreg i utgangen. En av de beste Brut IPA`ene på markedet etter min smak, god pris!

Nyheter fra Sierra Nevada, disse kom nå i november på VMP:

Sierra Nevada Hop Bullet er en klassisk IPA med mye humlepreg, sitrus, urter og noe malt. Smaken er noe maltete for min smak, men ølet er absolutt godt balansert og en spennende øl. Balanserer sine 8% alkohol godt og er et allover godt øl som vanlig fra amerikanske Sierra Nevada.

Sierra Nevada Sierraveza er en klassisk lager med hint av tropiske toner i utgangen, et lett kompleks preg og urter. Den er frisk og balansert på smak, gode toner av malt, tørr og matvennlig utgang. Den har 5% alkohol. Passer til det meste.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: