4 nyheter fra OMA!

Kokken OMA, Ole Martin Alfsen, har kommet med enda flere godsaker når det kommer til drikke; OMA Piemonte Rosso, OMA Juleøl, OMA Dubbel og OMA Pale Ale!

Ole Martin har jo mange produkter på markedet nå, og jeg har enda til gode å bli skuffet. Det virker som kokk + blande vin = suksess. Og ikke for å foregripe, øl fungerer også! Og det er de vi begynner med.

Ølet er lagd av OMA og Paloma Productions, tappet hos Schouskjelleren i Oslo.
OMA Pale Ale har en fin og humlet nese, tropisk frukt, florale toner og urter. Det har godt skum, kremet, fin balanse og sitter godt.
OMA Dubbel har en fin nese med brød, røstet malt, lett karamell og korn. Det er godt balansert, har fin bitterhet, lett krydder og fremstår veldig matvennlig
OMA Juleøl har et lett krydret preg, hint av humle, mørk malt, sitrus og krydder. Det har et klassisk smaksbilde med krydder, malt og tørket frukt, ganske lett øl. Matvennlig.

OMA Piemonte Rosso er produsert på Barbera 90%, Dolcetto 5% og Nebbiolo 5%, den har 13.5% alkohol og under 3 gram sukker.
Vinen er frisk med kjølig frukt på nesen, røde bær, kirsebær, krydder og urter. Den er veldig saftig og frisk på smak, masse røde bær og frukt, god syre, litt krydder og urter i en utgang som sitter godt. Også denne veldig matvennlig, noe som går igjen som en rød tråd i OMAs produkter.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: