Foncalieu Puy Chéri Syrah Rosé

Foncalieu Puy Chéri Syrah Rosé er en nyhet på vinmonopolet, og de som leser bloggen vet jo at jeg syns at rosèvin er helårsvin, så da ser vi på denne franske BiB`en da!

Om produsenten.
Les Vignobles Foncalieu består av 1200 selvstendige bønder som har samlet seg i et kooperativ for å sikre en jevnt høy kvalitet og konkurransedyktige priser. Les Vignobles Foncalieu har 7000 hektar vinmark fordelt på 600 kilometer. Les Vignobles Foncalieu har i de siste årene lagt store føringer på sine medlemmer og har også investert i topp moderne utstyr. Les Vignobles Foncalieu har i dag en spennende portefølje med store «volumviner» og viner fra mindre appellasjoner i Frankrike, og ble i 2018 inkludert i listen over World Most Admireded Wine Brands.

Det er vinmaker Alexandra Ledily som står bak denne vinen, hun holder til i Oc i Languedoc-Roussillon. Hun mener at denne vinen fanger sjelen og livsstilen de har i det vakre sør-Frankrike i denne vinen som er produsert på 100% Syrah.

Vinen har en fruktig nese, røde bær og rød frukt, litt urter. Den er bløt og rund, følger nesen, lett urtete utgang. Drikkevin og til lyst og rosa kjøtt!

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: