Castillo Perelada 5 Fincas Reserva 2015

Castillo Perelada 5 Fincas Reserva 2015 kom på polet i November, og jeg syns det var veldig spennende med en rødvin fra Catalonia! Det er  Javier Suque Mateu og hans vingård Castillo Perelada som står bak vinen, druesammensetningen er også interessant…

Druene brukt i denne vinen er Cabernet Sauvignon 24%, Merlot 21%, Garnatxa 26%, Carignan 13% og Syrah 16%, et spenstig valg. Den har hatt 18 måneders fatlagring på Bordeaux fat. 50 % Fransk og 50 % Amerikansk eik. 14% alkohol.

Vinen har en deilig aroma av modne mørke bær, skogsbær, solbær, krydder og et elegant hint av fat. Den er lett utviklet, moden og fruktig, balanserende fylde og en lang og fast ettersmak. En strukturert og deilig kjøttvin, godt kjøp!

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: