To øl og en akevitt fra Bad Santa.

Disse anbefales til filmen Bad Santa!

Jeg har jo skrevet om flere Bad Santa produkter tidligere og jeg syns at designet er utrolig kult, morsom er også tekstene på flaskene. Fin både på eget julebord og i gave til andre!

Bad Santa Juleakevitt  er den fjerde årgangen av denne akevitten, årets utgave har vært på 50% Sherry-fat, 35% Rom-fat og 15% på Eplebrennevinsfat.
Akevitten har en fin og fruktig aroma av krydder, nellik, karve, sitrus og koriander. Den er fruktig på smak, fin fylde med godt krydderpreg og gode vaniljetoner i en sødmefull ettersmak. Årets årgang er den beste hittil, flott alene og til tradisjonell julemat.

Bad Santa Fjelløl er en mørk øl, tradisjonelt brygget med 5.5% alkohol. Ølet har en nese med røstet malt, krydder, karamell, mørkt brød og nøtter. Det har godt skum, følger nesen med et hint av kaffe og mokka. Et fin allrounder.

Bad Santa Julebrygg er en juleøl med 5.6% alkohol. Den har en frisk nese med julekrydder, sitrus, røstet malt, florale hint og tørket frukt. Det er fruktig på smak, lett krydret, balanserende sitrus, og en lett bitter utgang. Et friskt matøl.

Gledelig jul!

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: