Fire forskjellige bobler til jul og nyttår!

Liker dere når jeg samler sammen flere ulike typer innenfor samme tema? I stedet for et innlegg per produkt? Gi meg gjerne en tilbakemelding. Her har dere hvert fall 4 forskjellige bobler til jul og nyttår!

Lotherus Sider er Lothepus egen sider. Dette var vinmonopolets mest solgte sider i fjor! «Forbanna god sider frå Hardanger, sjølvsagd». 6.5% alkohol. For to år siden forsvant en rekke paller med sider på vei fra Hardanger til Oslo, for andre gang! Les om den saken på Dagbladet.
Cideren har en frisk og fruktig nese, epler og tropisk frukt. Den er frisk og fruktig også på smak, godt preg av epler og en god og perlende drikk. Mangler en viss siderkarakter, men er absolutt en flott drikk å servere som aperitiff.

Pierre Peters Cuvée de Reserve Grand Cru, Brut er vinen du serverer nyttårsaften eller en ved en annen spesiell anledning i julen, den kommer fra det familiedrevne Champagnehuset Pierre Péters. Den er produsert på 100% Chardonnay.
Vinen har et fint preg av eple og sitrus på nesen, litt brødbakst, moden frukt og et lett mineralpreg. Den er fyldig, god syrestruktur, frisk frukt, tørr og lang utgang. Veldig matvennlig, server til forrett og aperitiff.

Nosecco er en alkoholfri musserende vin, denne må du ha i hus om du skal gjøre stas på den gravide eller hen som kjører! Til tross for navnet kommer den fra Frankrike. Skal finnes på utvalgte Menybutikker.
Den har en frisk og fruktig nese, moden frukt og florale toner. På smak er den fruktig, sødmefull med et lett preg av sitrus. Super som alkoholfri aperitiff.

Blue Nun Gold Edition er riktig så lekker med sine ekte gullflak, denne spretter du når klokka slår 12! Noe sødmefull men funker godt i nyttårsglasset!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: