Litt juleøl på tampen…

Vi tar med noen siste juleøl på tampen av året…

Little Brother Du glitrende god dag er en juleøl i Klosterstil på 7% fra norske Little Brother. Det har en krydret nese med brunt sukker, litt jordlige toner, mørk malt og tørket frukt. Det er fyldig og godt balansert, følger nesen og er ganske kompleks, lang utgang. Et spennende juleøl,  inne på mange vinmonopol, spesielt i Osloområdet men også Trondheim.

Little Brother Grønne tre velkommen er en stout på 10 % alkohol, produsert med sukker, vanilje og mandler i ekte julestil. Det har en innbydende og deilig aroma av sjokolade, kaffe, karamell og vanilje, noe mørk malt. Det er fyldig med deilige smaker som følger nesen, godt integrert alkohol, lang og fin ettersmak. En god dessert i seg selv. Inne på mange vinmonopol, spesielt i Osloområdet.

Loverbeer A renna glüh er et italiensk surøl, 8% alkohol. Det er fint krydret på nesen, litt gjær, kanel, minner litt om gløgg. Det er friskt og godt på smak, følger nesen, tørr og lang fruktighet. Inne på mange pol i Oslo, men også Tromsø, Bodø og Alta.

Birrificio Il Mastio Rock Noel er fra Marche i Italia, et spennende sted for Craft Beer tro det eller ei! Det er et øl i kloster stil på 9% alkohol. Det har en innbydende nese med godt maltpreg, hint av pepperkaker, nellik, hint av tørket frukt. Det er rikt på smak, fyldig med balanserende syre og en tørr og lang utgang. Spennende øl som er inne på litt forskjellige pol, i Trondheim, rundt Oslo og div.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: