Sangre de Toro Garnacha + bobler.

Sangre de Toro Garnacha er en nyhet på vinmonopolet, akkurat i tide til jul! Finnes på mange vinmonopol!

Om produsenten.
Denne spanske godsaken kommer fra vinprodusenten Miguel Torres, et ikke så ukjent navn om du har snust på spansk vin tidligere.
Bodega Torres har jo enorme vinmarker i mange områder av Spania, bare i hovedområdet i Catalonia har de 1700 hektar. Man kan trygt si de har ekspandert siden den spede starten i 1870.
Som et av de største vinhusene i Spania har de i tillegg en avdeling i Chile som også har sett suksess, de driver også med brandyproduksjon.

Om vinen.
Vinen er produsert på 100% Garnacha dyrket i appellasjonen Terra Alta i Catalonia. 20% av vinen har modnet på nye eikefat. Den har 14% alkohol.

Vinen har en fruktig og innbydende aroma av mørke bær, moden rød frukt, urter, krydder. Den er fruktig og følger nesen, lett preg av urter og krydder, tørr og fast utgang. Passer til både lyst og rødt kjøtt.

Et ørlite tips fra samme vinhus, nyheten Vina Esmeralda Sparkling! Finnes dessverre bare på polet i Molde, men kan være fin å drikke i januar på en slunken lommebok…

Vinen er produsert på Muscat of Alexandria 100%, har 11.5 % alkohol og 12.5 gram sukker per liter.
Den er aromatisk, fruktig og floral på nesen. På smak er den frisk og fruktig, sødmefull med litt blomster og hint av krydder.
Dette er en spesiell vin, druen gjør at den er ganske intens, men det handler om å finne det den passer til. Indiske forretter hadde vært en kul match, som en litt artig aperitiff eller en ikke alt for søt dessert.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: