Taco-fredag med Casillero del Diablo Limited Edition!

Casillero del Diablo Cabernet Sauvignon Reserva kom susende inn på vinmonopolet i november, den passer ypperlig nå som de fleste sikkert er dritt lei alt som heter julemat, og kanskje heller kunne tenke seg en spennende meksikansk rett i stedet!

Vinen er en ny variant av det velkjente vinmerket Casillero del Diablo fra Chile. Vinen er utsmykket med en Calavera – en dekorativ hodeskalle med fargerike symboler som henter inspirasjon fra Dia de Muertos – De dødes dag – som feires stort i Mexico, Sør-Amerika og USA i begynnelsen av november hvert år. (Jeg skal for øvrig fylle den tomme flaska med en lenke med små led-lys å bruke som Halloween-pynt)
Vinen skal passe godt til meksikanske retter, og oppskrifter finner du her.

Vinen er produsert på Cabernet Franc 2%, Cabernet Sauvignon 92% og Syrah 6%, den har under 3 g sukker og 13.5% alkohol.

Vinen er fruktig og floral på nesen, godt bærpreg med solbær, skogsbær, friske blåbær og krydder. Den er rund og fyldig på smak, med et saftig bæranslag, konsentrert og krydret, lett tørr utgang med tørket frukt. Et veldig godt kjøp, mye vin for pengene!

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: