Berthier L’Instant Sauvignon Blanc 2018

Berthier L’Instant Sauvignon Blanc 2018 er ute i ny årgang!

I 1983 etablerte Jean Marie Berthier seg i landsbyen Sainte-Gemme-en Sancerre hvor han sammen med sin kone bygget opp sin vinproduksjon, Domaine des Clairneaux fra bunnen av. I 1988 overtok han Montbenoit vinmarken i Coteaux du Glennois som hans far hadde arbeidet med i mange år. I dag, 33 år senere er både Berthier og hans to sønner involvert i driften av ca 19 hektar med vinmarker som de med omsorg og engasjement tar godt vare på for å kunne produsere enestående kvalitetsviner tuftet på de samme krav; kunnskap, intuisjon, følelser og tradisjon.

Dagens vin er som dere sikkert skjønner en ren Sauvignon Blanc, den har blitt produsert på tradisjonell metode før lagring på bunnfall i 3 måneder, dette gir den en dypere smak, mer kompleksitet.
Med sine 0,6 gram sukker er den ikke bare super for de som passer på sukkerinnholdet i vin, den passer også godt til sunne matretter med lyst kjøtt, fisk og skalldyr samt grønnsaker!

Vinen har en frisk og fruktig aroma av sitrus, litt grønne toner, fint floralt preg og urter. Den er god og fruktig på smak med en frisk syre, har en innsmigrende fedme og overall en god balanse. Sitter godt i munnen.
Godt kjøp!

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: