Le Naturel Blanco 2019

For de som har fulgt med en stund så har dere sikkert fått med dere at jeg har skrevet flere årganger om Le Naturel, den sulfittfrie spanjolen. Nå har jeg endelig smakt Le Naturel Blanco 2019, den hvite utgaven som er ute i fersk årgang!

Aroa Bodegas  ansees som en pioneer innen miljøvennlig vinmaking i DO Navarra, vingården ligger i Yerri Valley og har god påvirkning fra havet på ene siden og beskyttelse fra fjellene rundt. Vinhuset har 25 hektar vinmark fordelt på 7 ulike plotter rundt vingården.

Vinen er produsert på Garnacha Blanca 100% har 7 gram sukker og 13% alkohol. Vinen ligger i det som heter tilleggsutvalget på vinmonopolet, det du kan gjøre da er å klikke på lenken som heter «Send meg en epost hvis varen blir tilgjengelig» eller kjøpe den på en av de 10 butikkene som har den inne på lager.

Den er fruktig med gul frukt, sitrus, florale toner, noe naturvinpreg og et hint av urter. Den er frisk og fruktig også på smak, en rund og lett fedme, fin struktur. En litt funky og spennende hvitvin for de som er på den trendy naturvinbølgen, der finnes det varierende viner, denne funker!

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: