Murviedro Arts de Luna Cava Brut

Vi kjører på med flere januarnyheter, Murviedro Arts de Luna Cava Brut er også en fersking!

Om produsenten.
Bodegas Murviedro ble grunnlagt i 1927. Murviedros filosofi er basert på moderne produksjon av vin i kombinasjon med druer fra tradisjonelle vinmarker. Resultatet blir vin av høy internasjonal karakter, som samtidig også har beholdt den spanske orginaliteten.
Murviedro har fått navn etter antikke murer som omsluttet den gamle bykjernen. De vitner om en antikk ånd som selv i dag avspeiles i vingården og dens kjeller.
Kontinentalt klima med påvirkning fra Middelhavet. Store variasjoner i temperatur mellom natt og dag skaper meget gode forutsetninger for druedyrkning i området. Gjennomsnittlig årlig temperatur er 13°C og jordsmonnet preges av kalk og leire.

Om vinen.
I denne vinen er det brukt et utvalg av Macabeo (75%) og Chardonnay (25%) som er dyrket i samsvar med reglene for økologisk landbruk. Denne formen for økologisk vindyrking og vinproduksjon er basert på utvikling av miljø- og forbrukervennlig teknologi for å forbedre den økologiske vinkvaliteten, samt et vitenskapsbasert lovgivende rammeverk (med bruk av bare naturlige ressurser, uten kjemikalier og på denne måten produsere økologisk frukt samtidig som man bevarer fruktbarheten til jorden og respekterer miljøet). Vinen har 11.5% alkohol og 8 gram sukker.

Intens og fruktig nese, florale toner, epler, sitrus, lett urtepreg. God mousse og et lett fruktpreg i munnen, god syre, lett bitter utgang i en ok lengde.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: