Aragonesas Aragus Ecológico 2018

Vi bare pøser på med litt flere nyheter, Aragonesas Aragus Ecológico 2018 kom på polet tidligere i år!

Om produsenten.
Den spanske vinprodusenten Bodegas Aragonesas lager både røde og hvite viner i Campo de Borja. Bodegas Aragonesas ble grunnlagt i 1984. Tradisjonene de følger er derimot eldgamle. Kulturarven som Bodegas Aragonesas forvalter, strekker seg tilbake helt til år 1145 e.kr. og Cistercienser-munkene fra Veruela kloster, som ligger i kort avstand fra Fuendejalón og Magallón.
Bodegas Aragonesas har 3700 hektar vinmarker i Campo de Borja. Det røde, steinete jordsmonnet får fargen sin fra jernrike avsetninger etter elvene Ebro og La Huecha. Sammen med det knusktørre klimaet får man perfekte vekstforhold for druene. Bodegas Aragonesas produserer et bredt spekter av røde og hvite viner som kan tilfredsstille smaken til de fleste. De lager alt fra økologiske, fruktige viner til komplekse enkeltmarksviner; fra unge ulagrede viner til lagrede crianza- og reserva-viner; fra hvit-, rød- og rosé-viner av flerdruevarianter til endruevarianter i samme kategorier.

Om vinen.
Druene (100% Garnacha) kommer fra vinmarker som ligger i en gjennomsnittlig høyde på 500 meter over havet og som ikke vannes kunstig. Dyrket økologisk, 14% alkohol.

Vinen har en nese med røde og mørke bær, hint av krydder og urter. Den er bløt og fruktig på smak, følger nesen, fin struktur og grei syre, halvlang utgang. Fin billigvin!

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: