Nye årganger rosè!

Vi ser på noen nye årganger fransk rosè fra Pierre Chavin, våren nærmer seg med stormskritt (har det egentlig vært vinter??) og man vil gjerne ha litt lette og ledige viner.

Om produsenten.
Pierre Chavin er en fransk vinprodusent og vinhandler, det er to stykker som står bak firmaet, nemlig Mathilde Boulachin og Fabien Gross. Den ene mester blender og vinifikasjonsekspert, den andre spesialist på markedsføring i vinbransjen. De begynte firmaet på scratch og med sin dype lidenskap har de oppnådd suksess i over 50 land. De har en imponerende stor vinlinje med alt fra kosher vin til meget eksklusive viner og til organiske og miljøvennlige viner på PET-flaske og BiB som de vi ser på i dag!

Pierre Chavin Rosé 2018 har følgende druer: Syrah 50% og Grenache 50%, 12.5% alkohol og 3.5 gram sukker. Den er frisk og fruktig på nesen med et fint bærpreg, rød frukt, litt florale toner og hint av urter. Den er bløt og fruktig i munnen, saftig men litt enkel, tørr og fin utgang. En helt grei vin på PET, jeg tar gjerne med meg denne på tur. God til grønnsaker og lyst kjøtt. Kommer i 2 størrelser.

Pierre Chavin Rosé har Syrah 20%, Grenache 80%, 12% alkohol og under 3 gram sukker. Den er frisk og fruktig på nesen med mørke bær, rød frukt, litt florale toner og urter. Den er bløt og fruktig i munnen, saftig og lett strukturert, tørr og fin utgang. Flott BiB for rosèvinfantasten!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: