Vinterens fineste BiB?

Det må være Roxy Wines Barbara Vino Rosso!

Pressemelding låt som følger: Vi har lenge drømt om å få lage en 3 liters boks med et fint skimotiv og endelig har vi funnet en god samarbeidspartner i italia, Piemonte så nå har det blitt en realitet! Du lurer sikkert på hva vi gjør når våren og sommeren kommer, men da fortsetter vi med samme vin, og endrer kun på design anpasset sommeren! Rødvinen er laget på 100 % Barbera og kommer fra Piemonte. Det er en god fruktig og juicy rødvin med smak av røde bær og urter, middels fyldig og har en god lengde. Et design som er ment å passe for de som er glad i vinter og snø, ski på langs, tvers, oppover og nedover. Vinen er en bestillingsvare så man kan trygt si det er et satsingsprosjekt fra vår side som vi håper vil falle i smak hos konsumenten!

Vinen er fruktig og frisk på smak, god bærpreg, hint av urter og krydder. Smaken følger nesen, den er medium fyldig, godt balansert og sitter godt. Absolutt en fin allround vin til vinteren og ikke minst påsken! Drikk til alle typer kjøttretter, tapas og italienske retter.

Produktet er tilsendt

En kommentar til «Vinterens fineste BiB?»

  1. Tilbaketråkk: Har du sikret deg Roxy Wines Barbara Vino Rosso i sommerdrakt? – Vinhøna

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: