Noen nye øl.

Det er ikke bare på vinfronten det kommer nyheter, også ølkategorien fylles jevnlig på med nyheter! Vi ser på noen av de:

Northern Monk x Wylam Dancing In The Mooblight Double Hopped Double IPA er akkurat det den sier den er, tørrhumlet i flere omganger med deilige 8.2% alkohol.
Ølet er aromatisk med mye tropisk frukt, florale toner, sitrus og urter. Det er kremet og godt balansert på smak, følger nesen med en lang ettersmak. Flott øl som holder alkoholen godt!

Amundsen & Basqueland Rainbow Potion Mango, Pineapple & Ginger Sour er en surøl på 6% brygget på tropiske frukter i samarbeid med Basqueland Brewing, Spania. Den har en fruktig nese med tropisk frukt, ingefær og sitrus. God balanse på smak, tydelig preg av ingefær, lett og friskt, deilig syre.

Northern Monk Heathen India Pale Ale er en klassisk IPA fra våre engelske venner Northern Monk, 7.2% alkohol. Den er fruktig og innbydende på nesen, tropiske toner, humle, blomster og sitrus. God skum og meget velbalansert, rund og fruktig, lett bitterhet i en ganske lang utgang. Klassisk og meget god.

Amundsen & Finback Fade to Green NEIPA er en IPA på 6.5%, en collab med Finback Brewery. Ølet har en frisk og fruktig arma, typeriktig med tropisk frukt, humle, florale toner, sitrus og urter. Det følger nesen med fin fylde, god bitterhet, lag utgang med en del urter.

Gouden Carolus Classic er et belgisk klosterøl, 8.5%. Ølet har en fin nese med mørk malt, brunt sukker, tørket frukt og urter. Fruktig og kremet i munnen, følger nesen med toner av karamell uten å bli klissete, lang og krydret utgang. Et deilig øl som kan sippes lenge foran peisen.
Verhaeghe Duchesse Cherry er et belgisk surøl på 6.8% alkohol. Ølet har en innbydende nese med røde bær, rips, kirsebær og fat. Den er frisk og fruktig, har et deilig kirsebærpreg, balanserende sitrus, balsamico og et elegant fatpreg i en lang utgang. Et meget godt balansert kirsebærøl.

Rosinen i min surølspølse: ny øl fra OverWorks prosjektet til brewdog: BrewDogs OverWorks Cosmic Crush Tropical Sour! (5.6% alkohol) Ølet har en frisk og fruktig nese, proppet med tropisk frukt som ananas, mango og sitrus. Det er hazy med godt skum, meget god syrlighet, fin balanse og lang ettersmak. Brewdog er ikke redd for å overdrive, nok en god surøl fra OverWorks.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: