Olivier Leflaive Bourgogne Blanc Les Sétilles

Olivier Leflaive Bourgogne Blanc Les Sétilles er en vin du bør kjøpe inn om du virkelig skal kose deg med en god hvitvin i påsken!

Om produsenten.
Burgund strekker seg fra Beaujolais i sør til Chablis i nord og er et av verdens mest tradisjonsrike og sofistikerte vindistrikter. Vinhuset Olivier Leflaive har base i landsbyen Puligny-Montrachet og nyter anerkjennelse som en av av de mest suksessrike vinmakerne i distriktet.
Etter oppvekst på berømte Domaine Leflaive startet Olivier sin egen negociant-virksomhet i 1984. Til forskjell fra de fleste andre vinhandlere på den tiden| kjøpte han ikke ferdige viner eller druemost på det åpne markedet men derimot druer fra dyrkere som familien har kjent til alle tider.
Sammen med broren Patrick og vinmakeren Franck Grux driver han en eiendom som har vunnet meget stor anerkjennelse i markedet. Olivier Leflaive viderefører dermed familiens lange historie og viktige rolle i regionen med viner med stort særpreg| anerkjente verden over.

Om vinen.
Dette er selvfølgelig en ren Chardonnay, 13% alkohol.

Vinen har en ren og fruktig nese, gule epler, sitrus, elegante toner av mineraler. Fyldig og smaksrik, god syre, lang utgang. En konsentrert og elegant Burgund, godt kjøp! Drikk til god sjømat, lyst kjøtt og ostefat.
Finnes på mange butikker i Osloområdet.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: