Zigno Prosecco Extra Dry

Proseccosalget i Norge har jo steget enormt siste årene, det er ikke så rart, prosecooen er noe søtere (og billigere) enn sin bror champagne, den er også mer passende for den søtladne norske ganen enn sin søster cava selv om den ofte kan være billigere. I tillegg har folk begynt å drikke oftere (ikke mer), så et glass prosecco er liksom mer innafor på en tirsdag nå enn det var før. Er du ikke så kjent med prosecco kan Zigno Prosecco Extra Dry være lur å begynne med, den er billig, er en typeriktig vin og smaker godt! Regner med at det blir noen har drinkplaner i påsken også?

Vinen har vært gjennom skånsom pressing, tradisjonell vinifikasjon og annengangsgjæring i lukket tanksystem. Den er selvfølgelig produsert kun på 100% glera (prosecco).

Vinen har en klokkeren aroma, om noe dempet, av klassisk prosecco. Pære, sitrus litt eple. Smaken følger aromaen og er noe søtlig med et fruktig preg. Perfekt som aperitiff og til sjømat, den går også godt når en har ryggen plantet til hytteveggen og solen steker i ansiktet bare så det er sagt! Og dere – Aperol Spritz!!

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: