Bod. Vitulia Hacienda Ribera del Duero 2014

Hvis du skal velge deg en flott vin til påske er Bod. Vitulia Hacienda Ribera del Duero 2014 er godt valg, denne perlen av en vin er deilig til en fin biffmiddag, ostekveld eller alene.

Bodegas Vitulia er en familiedrevet vingård lokalisert i Aranda de Duero i hjertet av Ribera del Duero DO området. Vinhuset har dype røtter, bokstavelig talt, den underjordiske delen av gården kan dateres helt tilbake til det 11. århundret!
I dag produserer de klassiske viner med moderne teknikker, det beste fra begge verdener, og er kjent for sine kvalitetsviner. De har tatt et innovativt valg når det kommer til fatlagring, og bruker 70% franske fat og 30% amerikanske! Dette gir vinene en spesiell dybde og kompleksitet.

Vinen er produsert på 95% Tempranillo, 2% Cabernet Sauvignon og 3% Merlot, den har ligget 24 måneder på fat og 36 måneder på flaske før salg. 14.5% alkohol.

Vinen har en nese med mørke bær, moden frukt, krydder og et hint av fat. Den er fyldig og rund, godt konsentrert frukt, lang og varm utgang.

Produktet er tilsendt

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: