Verum Patagonia Chardonnay

Argentinsk Chardonnay som passer til påskemiddagene med lyst kjøtt anyone? Verum Patagonia Chardonnay er super til det formålet!

Om produsenten.
Vinhuset Bod. del Río Elorza drives av María Victoria, med datteren María Belén,og sønnene Juan Antonio, Pedro José og Elías. Selve vinhuset ble etablert i 2005, mens historien strekker seg tilbake til 1700-tallet da de allerede hadde begynt å lage vin og brennevin. Vinhuset ligger i Spania, men de har også en «avdeling» i Argentina, vinene fra Argentina er et samarbeid mellom Elías López Montero og del Río Elorza-familiene i Patagonia, Argentina.

Om vinen.
Vinen er en ren Chardonnay, 13.5% alkohol og under 3 gram sukker per liter. Vinmarkene ligger i Patagonia i den sørlige delen av Argentina, og her er det stor forskjell mellom natt- og dagtemperaturene, dette gir mye smak og et unikt uttrykk og god syre. Den har vært fermentert på fat.

Den har en fruktig nese, tropisk frukt, moden sitrus og et hint av smør. Den er rund, følger nesen, balanserende syre og en tørr utgang. Den kunne nok hatt litt mer syre, men jeg syns den var god til laks.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: