Séminaire Côtes du Rhône 2019

Côtes du Rhône hører med rundt påsketider, det er et klassisk valg til påskelammet, gryter og andre godsaker. Séminaire Côtes du Rhône 2019 er et fint alternativ, den passer godt til maten og har en flott pris!

Om produsenten.
Domaine du Sèminare ligger sør i Rhônedalen, ved landsbyen Valreas. Det er familien Pouizsin som har eid vinhuset i 4 generasjoner og den nåværende eieren, Hervè, tok over etter sin far i 2003 og driver vinhuset videre med kona Mathilde.
De driver vinmarkene (ca. 40 hektar) økologisk og de har vært sertifisert siden 2009, en betydelig del av vinmarkene er plantet for 70 år siden og de ligger ca. 300 meter over havet. Filosofien til ekteparet er å lage autentiske viner med preg av terroir og tradisjon.

Om vinen. 
Druene (80% Grenache/20%Syrah) kommer fra 15-35 år gamle vinmarker, den har ligget 12 måneder på sement og er ufiltrert. 14% alkohol.

Her finner man røde og mørke bær, skogsbær, et fint krydderpreg, pepper. Godt balansert smak som følger nesen, tørr og god syre, fine tanniner, sitter godt og lenge. En flott matvin som passer til det meste av kjøtt.

 

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: