Vårlige kartonger.

Les Fumées Blanches Rosé 2019 og Les Fumées Blanches Sauvignon Blanc 2019 er vårlige og flotte både på design og smak!

Om produsenten.
Etter drøye 25 år i vinverdens toppskikt er François Lurton fremdeles like aktuell. Vin som sysselsetting var kanskje selvsagt med tanke på pappa André – en levende legende i vinverden. På slutten av 80 og 90 tallet jobbet François som flying winemaker i Argentina, Chile, Spania og Frankrike. Gjennom dette arbeidet så han et enormt potensiale også utenfor Frankrike. Han begynte å kjøpe vinmarker og bygge opp nye vingårder. Pionerånd og hardt arbeid har gitt suksess og i dag lager han vin med stor suksess i fire land.

Rosèvinen er produsert på Sauvignon Blanc 15% og Sauvignon Gris 85%, 12% alkohol og 3 gram sukker. Den har en frisk og fruktig nese, fint preg av røde bær og urter. Den er fruktig og bløt i munnen, følger nesen, fin syre og sitter ganske godt. Begge vinene er på basis, kategori 5, så denne finner man på mange pol.

Hvitvinen er en ren Sauvignon Blanc, 11.5% alkohol og under 3 gram sukker. Den er frisk og fruktig på smak, typeriktig preg av stikkelsbær, gress, urter og sitrus. I munnen er den bløt med god frukt, grei syre og rund og fin i kantene hele veien. Fin til grønnsaker, især asparges, retter med lyst kjøtt.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: