Pierre Peters Cuvée de Reserve Grand Cru, Brut

Jeg tenker at vi fortsetter mai-måned med musserende vin jeg, vi trenger det etter den tunge starten på året ikke sant? Pierre Peters Cuvée de Reserve Grand Cru, Brut er en flott Champagne som ligger i basisutvalget!

Vinen kommer fra et familieeid vinhus styrt av Rodolphe Péters. Den er en blanding av 50% årets årgang og 50% av solerasystemet hvor det ligger årganger helt tilbake til 1988! Den er produsert på 100% Chardonnay og regnes som «husvinen» til dette Champagnehuset.
Den kommer også i magnumflaske.

Frisk og fruktig på nesen, grønne epler, sitrus, florale toner, hint av urter og brødbakst. Den er fruktig og fin på smak, god syre, tørr og mineralsk, frisk utgang. En elegant og flott mat-Champagne!

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: