Ambriel Classic Cuvée Brut

Ikke glem britiske bobler til 17.mai, her er det mange gode alternativer! Blant annet Ambriel Classic Cuvée Brut! (Denne ble også satt ned 30 kroner 1.5)

Om produsenten.
På de solfylte sørvendte skråningene i West Sussex med utsikt over South Downs, produserer Redfold Vinyards utsøkt engelsk musserende vin lagd etter den tradisjonelle måten. Deres internasjonale prisvinnende viner er laget utelukkende av druer fra familiens vingårder og laget i deres boutique vingård.
Det tok familien fem år å finne det perfekte stedet.
West Sussex er velsignet med sjeldne, fritt drenerende greensand – utmerket for vindyrking i et land som er berømt for en og annen regndusj. «Vi tror greensand er det «terroir» som viser England best», sier eier Wendy Outhwaite, «de underliggende steinene i greensanden lagrer varmen fra solen og reflekterer den for å hjelpe til med å modne druene. Vinstokker er de klassiske champagne-varianter av Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier, men våre kloner er burgundiske.»

Om vinen.
Vinen er produsert på 73% Chardonnay, 25% Pinot Noir og 2% Pinot Meunier, den har ligget hele 70 måneder på flaske, hvorav 54 på bunnfall. Den har 11% alkohol og 8.5% alkohol.

Vinen har en aromatisk nese med epler, sitrus, hvit steinfrukt og brødbakst. Den er fruktig og fyldig med god syre, tørr og lang utgang. Et spennende terroirpreg i bakgrunnen. En kul musserende vin verd prisen. Fin til aperitiff og fisk og sjømat. Inne på noen få pol, men kan lett bestilles i tide til 17. mai.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: