Christer Berens Organico Prosecco

I dag ser vi på en musserende vin fra den norsk-svenske vinkelneren Christer Berens, nemlig Christer Berens Organico Prosecco!

Vinen er en 100% økologisk prosecco fra området Colli Eugiane rundt åsene i Venezia i Italia, som har fått sitt navn etter de dramatiske vulkanske fjelltoppene. Druene her vokser i et vulkansk jordsmonn, noe som gir mer elegante viner med en raffinert smak.
Christer finner ofte frem til litt ukjente vinområder hvor det lages vin av høy kvalitet til en rimelig pris når han skal lage vin, her samarbeider han med vinhuset Poderi del Doge.
Han blander sine viner for at de skal kunne nytes på egen hånd, men også til mat, fordelen med at vinen har blitt blandet av en kokk!
Berens er utdannet vinkelner, og har jobbet både som dette og restaurantsjef i tillegg til å ha skrevet en rekke vin- og matbøker.

Vinen har en fruktig og floral nese, lekkert preg av pære, sitrus og blomster. Den er fruktig også på smak, fin syre og en lett sødme. En ren og pen prosecco man gjerne kan nyte som aperitiff, til fisk og sjømat og antipasti. Inne på mange pol, basis kat. 6, så denne er lett å få tak i til 17. mai!

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

<span>%d</span> bloggere like this: